Van Woerden Tweewielers

Contact

  • Theresiastraat 304
    2593 AX Den Haag
  • 070 - 385 04 24
  • Contact
  • elektrischefietsen_impressie

Openingstijden

Ma Gesloten
Di 8.00 uur - 18.00 uur
Wo 8.00 uur - 18.00 uur
Do 8.00 uur - 18.00 uur
Vrij 8.00 uur - 18.00 uur
Za 9.00 uur - 17.00 uur
Zo Gesloten

Home » Elektrische fietsen

Voor een flink duwtje in de rug! Steeds meer mensen ontdekken het gemak van de fiets met elektrisch ondersteunde motor. Je hoort ‘m niet… maar je merkt het wel heel duidelijk. Als de tegenwind u net even te zwaar wordt, of gewoon wanneer u sowieso voor het gemak kiest.

Een elektrische fiets is gemakkelijk te bedienen. Gewoon een knopje aanklikken en de motor helpt u een handje. Tegenwind voelt plotsklaps als stormkracht maar dan in de rug! Hij is bovendien niet alleen gebruiksvriendelijk maar ook nog milieuvriendelijk. Géén lawaai, géén nare uitlaatdampen en gewoon opladen via het normale stopcontact.

De nieuwste generatie elektrische fietsen heeft inmiddels een flinke actieradius. Meer dan genoeg voor een flinke fietstocht, voor woon-werk-verkeer of bijvoorbeeld om de kinderen naar school brengen. 

Wij verkopen electrische fietsen van de merken Sparta en Trek. Hieronder ziet u een impressie van ons aanbod elektrische fietsen. Voor een goed advies en een compleet assortiment bent u van harte welkom in onze winkel. Uiteraard kunt u bij ons eerst een proefritje maken. U bent van harte welkom in onze winkel.

Dica Design